Oud ijzer & metalen

Oud ijzer verkopen?

Voor de inkoop en verwerking van oud metaal bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. U kunt erop vertrouwen dat uw oud ijzer ophalen op de goede manier gebeurt, zonder dat u hier veel tijd en/of geld aan kwijt bent. Met onze uitstekende service en redelijke prijzen staan wij in de gehele omgeving rondom Emmen klaar om het ophalen van oud ijzer en/of apparatuur uit handen te nemen. Of u nu particulier of een bedrijf bent – wij komen graag bij u langs. Zo bespaart u uzelf een hoop moeite!

Koelkasten, vriezers, Wasmachines, Tv’s, Ovens, Magnetrons en andere witgoed apparatuur

Dient u tegenwoordig voor te betalen.

Bij Woodworks international B.V. niet

U kunt deze bij ons kosteloos brengen of laten halen.

We komen graag uw oud ijzer ophalen.

Oude metalen zoals dat in apparatuur als wasmachines en vaatwassers, neemt veel overbodige plaats in. Blijf niet met oude metalen zitten en laat uw oud ijzer ophalen in Emmen door Woodworks International B.V. Wij komen bij u langs om uw oud ijzer en ander oud metaal tegen redelijke tarieven in te kopen. Zo bent u snel en gemakkelijk van uw overtollige metaalvuil af.

Bel of whats-app meteen:

06-29306269

Het inbrengen van oude metalen.

Uiteraard is het mogelijk de door u verzamelde metalen te brengen. Dit is mogelijk tussen 09:00 en 15:00 van maandag tot en met donderdag.

We keren u dan de dagprijs uit. Voor actuele prijzen dient u contact op te nemen.

Verwerking:

Bovendien zullen wij niet alleen het oud metaal ophalen, maar eveneens de recycling voor onze rekening nemen. Nadat u uw ijzer aan ons heeft meegegeven, zullen wij dit vervolgens op ons eigen terrein zorgvuldig uitzoeken, sorteren en op de juiste wijze vernietigen. Op die manier kan er in de toekomst wederom hoogwaardig ijzer- en metaalwerk van vervaardigd worden. Er wordt uitermate zorgvuldig omgegaan met de oude metalen die u aan ons toevertrouwt. Met andere woorden: ijzer laten ophalen was nog nooit zo aantrekkelijk als bij Woodwork International B.V.

Wilt u graag dat wij bij u langskomen en uw oud ijzer ophalen? Of heeft u wellicht nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op!

Dit kan door te bellen naar 06-29306269 of door een bericht te sturen via WHATS-app of middels het online formulier. Wij staan u graag te woord voor alle informatie die u nodig heeft.

Neem contact op via WhatsApp whatsapp