Oud ijzer & metalen

Metalen & oud ijzer Emmen

Wilt u van uw oud ijzer in Emmen of omgeving af? Dan bent u bij schroothandel Woodworks aan het juiste adres. Wij kopen uw oud ijzer, metalen en witgoed in en verwerken dit schroot terplekke.

U kunt de materialen bij ons langs brengen of wij kunnen het oud ijzer bij u komen ophalen. Hierdoor bent u er niet veel tijd en geld aan kwijt. Sterker nog, wij betalen u uit in onze dagprijs!

Particulieren en bedrijven kunnen terecht op onze schroothandel, maar wij komen ook bij u langs zonder moeite! Wij staan voor u klaar met onze service en scherpe prijzen voor metalen en oud ijzer in Emmen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Oud ijzer Emmen

Inkoop van metalen en oud ijzer in Emmen

Wij kopen uw metalen en oud ijzer in Emmen graag in! Onder oude metalen scharen wij diverse witgoed apparatuur zoals wasmachines, vaatwassers of ovens. Blijf hier niet mee zitten en laat uw oud ijzer ophalen in Emmen door Woodwork International B.V. Wij komen graag bij u langs om dit voor gunstige prijzen bij u in te kopen.

Dit is voor u een gemakkelijke manier om van uw overtollige metaalvuil af te zijn. Oude metalen en ijzer nemen namelijk overbodig plaats in en zijn vaak zwaar om te verplaatsen. Bespaar uzelf de moeite en schakel ons in!

 

Voordelige oud ijzer prijs

Onze oud ijzer prijs in Emmen verschilt per dag. Als u bij ons langs komt op de schroothandel keren wij u uit in een dagprijs per kilo. Wilt u weten wat de actuele prijzen van het oud ijzer zijn? Neem dan vooraf even contact met ons op. Ondanks de wisselende dagprijs durven wij te stellen dat wij een voordelige oud ijzer prijs hanteren. U kunt bij ons terecht voor het inleveren van:

  • Oud ijzer
  • Metalen
  • Witgoed

Zoekt u dus een partij voor de inkoop van oud ijzer en metalen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Niet voor niets staan wij in Emmen en omgeving bekend als schroothandel met redelijke prijzen en uitstekende service. Zakelijk of particulier, wij staan voor u klaar om het ophalen van oud ijzer en apparatuur voor u uit handen te nemen.

 

Kom naar onze schroothandel in Emmen

Wij kunnen de materialen bij u ophalen, maar u mag het ook bij ons langsbrengen op de schroothandel in Emmen. Dit is mogelijk van maandag tot en met donderdag tussen 09:00 en 15:00.

Na het inleveren nemen wij de recycling van de oude metalen voor onze rekening. Wij zoeken de materialen uit, sorteren het op ons eigen terrein en vernietigen het vervolgens op de juiste wijze. Hierna kan er nieuw, hoogwaardig ijzer- en metaalwerk van gemaakt worden. Kom daarom bij ons langs voor het inleveren van oud ijzer in Emmen!

Container service voor het afvoeren van metaalwerk

Ook als u doorlopend veel oude metalen heeft als afvalproduct kunnen wij u helpen. Of dit nu komt door sloopwerkzaamheden, een verhuizing, productieproces of ontruiming. Wij kunnen grote hoeveelheden metalen voor u afvoeren!

Hiervoor bieden wij namelijk een container service, waarbij u vanaf 1000 kg ijzer per container, per kilo, betaald krijgt. U kunt containers bestellen in drie volumes:

  • 40 kuub
  • 20 kuub
  • 10 kuub

U kunt ervoor kiezen om deze containers zelf te vullen of door ons te laden. Dit doen wij door middel van een Z kraan of autokraan. Hiermee bespaart u uzelf enorm veel sjouwwerk. Ook kan dit tijd schelen door de snelle werkwijze met onze machines. Wij kunnen ook gemakkelijk op moeilijk bereikbare plekken komen middels onze sterke MAN 8×4 vrachtwagen. Hiervoor dient het terrein wel schoon te zijn van metaalsplinters, schroeven en andere harde materialen.

Wij zijn er voor de inkoop van uw oud ijzer en metalen in Emmen

Kortom, als u metalen heeft die moeten worden afgevoerd, kunt u ons inschakelen. Woodworks International B.V. is dé schroothandel voor een betrouwbare en flexibele samenwerking. In overleg is namelijk veel mogelijk!

Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen of kom langs bij onze schroothandel. Bij vragen kunt u ons gerust bellen of Whatsappen via 06-29306269, of vul het online contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden over oud ijzer in Emmen.

Inkoop oud ijzer Emmen
Neem contact op via WhatsApp whatsapp