Oud ijzer Coevorden

Zoekt u een locatie om uw oud ijzer in Coevorden weg te brengen? Of wilt u het door een partij laten ophalen? Denk dan eens aan Woodworks. Wij kopen het oud ijzer, metalen en witgoed namelijk graag van u in! Dit verwerken wij vervolgens op onze eigen metaal- en ijzerhandel.

Wij staan in de regio bekend om onze goede service en scherpe prijzen. Niet voor niets levert Coevorden oud ijzer en metalen bij ons in. Op slechts een kwartiertje rijden kunt u zelf de materialen bij ons langs brengen. Wilt u liever dat wij het oud ijzer in Coevorden komen ophalen? Neem gerust contact met ons op, dan overleggen we samen over de mogelijkheden!

Oud ijzer Coevorden

Inkoop van metalen en oud ijzer in Coevorden

Door uw metalen en oud ijzer in Coevorden te verkopen, kan dit u een mooi zakcentje opleveren. Heeft u overtollig metaalvuil? Wij weten er wel raad mee. U kunt bij ons terecht voor het inleveren van:

  • Oud ijzer
  • Metalen
  • Witgoed

Of u nu een grote bult ijzer, een oude oven, wasmachine of oude radiatoren heeft staan. Voor u is het troep, voor ons is het waardevol! Daarnaast bent u op een eenvoudige manier van uw overtollige vuil af, door alle materialen af te geven aan onze ijzerhandel.

Gunstigste oud ijzer prijs van Coevorden

Als u uw oud ijzer uit Coevorden bij ons inlevert, krijgt u uitbetaald in een dagprijs. Vaak wordt hierbij een kiloprijs gehanteerd. Deze kan van dag tot dag iets verschillen, maar is altijd voordelig. Als u vooraf de actuele prijzen van het oud ijzer wilt weten, kunt u het beste contact met ons opnemen.

Ondanks de wisselende dagprijzen leveren wij één van de gunstigste oud ijzer prijzen in de omgeving. Niet voor niets dat mensen uit Coevorden ons weten te vinden. Zakelijk of particulier, wij staan voor u klaar voor het inleveren en ophalen van uw overtollige metaalvuil.

Container service voor grote hoeveelheden

Heeft u doorlopend veel oud ijzer als afvalproduct door bijvoorbeeld sloopwerkzaamheden, een verhuizing of ontruiming? Wij kunnen ook grote hoeveelheden voor u afvoeren!

Speciaal voor deze zaken bieden wij een container service aan. Bij deze service krijgt u vanaf 1000kg ijzer per container, per kilo uitbetaald. Afhankelijk van de hoeveelheid metaalvuil kunt u kiezen uit containers met diverse volumes:

  • 10 kuub
  • 20 kuub
  • 40 kuub

U kunt de containers zelf vullen, maar wij kunnen deze ook voor u laden. Dit is vooral handig als het om moeilijk bereikbare plekken gaat. Hierdoor bespaart u veel sjouwwerk en tijd. Wij laden de container namelijk eenvoudig met onze autokraan of MAN 8×4 vrachtwagen. Belangrijk is wel dat het terrein waar wij helpen met laden vrij is van metaalsplinters, schroeven en andere harde materialen. Deze kunnen onze machines namelijk beschadigen.

Kom naar onze ijzerhandel vlakbij Coevorden

In overleg kunnen wij de materialen bij u komen ophalen, maar kom vooral langs bij onze ijzerhandel nabij Coevorden. Wij zijn van maandag tot en met donderdag geopend tussen 09:00 en 15:00 uur.

Wij nemen de metaalrecycling van uw materialen voor onze rekening. Dit doen wij door eerst alle producten te sorteren en vervolgens op correcte wijze te vernietigen op onze ijzerhandel. Vervolgens kan er nieuw ijzer- en metaalwerk van hoogwaardige kwaliteit van gemaakt worden. Kom dus snel langs bij onze schroothandel in Emmen en recycle uw oud ijzer uit Coevorden!

Ijzerhandel nabij Coevorden