Haardhout Zuidwolde

Zoekt u naar haardhout in Zuidwolde en omgeving? Bij Woodworks hebben wij een ruim aanbod aan haardhout. Op nog geen 40 minuten rijden van Zuidwolde bent u bij Woodworks in Drenthe waar u terecht kan voor al uw haardhout in Zuidwolde.


Haardhout zuidwolde kopen

Soorten haardhout in Zuidwolde

Zoekt u een bepaalde soort haardhout? Zuidwolde staat bekend als een gezellig dorp in Drenthe waar men in de winter vaak lekker de open haard aansteekt. Speciaal voor hen hebben wij van Woodworks een ruim assortiment aan haardhout opgesteld. 

Bij ons kunt u haardhout afnemen per 1.2 kuub. Met een grote hoeveelheid aan haardhout weet u altijd zeker dat uw huis is Zuidwolde er warm bij ligt.

Wij hebben een grote selectie aan eikenhout voor in de open haard. Eikenhout is vaak een populaire optie doordat het een hoog rendement haalt op warmte. Hierdoor is eikenhout vaak ook wat duurder dan andere opties. Eikenhout is te koop voor €140 per 1.2 kuub.
Ook hebben wij een een ruime selectie aan essenhout. Essenhout is ook een populaire optie voor huishoudens met een houtkachel. Bij Woodworks kunt u essenhout aanschaffen voor €140 per 1.2 kuub.

Gemengd hout, aanmaak hout en zakken hout

U kunt er ook voor kiezen om gemengd hout bij ons aan te schaffen. dit kan voor een prijs van €100 per 1.2 kuub. Ook hebben wij voor u een ruim assortiment aan aanmaakhout en zakken hout. Wacht niet langer en laat uw haardhout in Zuidwolde bezorgen.Haardhout drogen

Het haardhout wat u bij Woodworks koop is nog niet gedroogd. Hoe langer u het haardhout laat drogen hoe minder rookontwikkeling dit zal veroorzaken. Wanneer u het hout bij ons in het voorjaar koopt kunt u er vanuit gaan dat het te gebruiken is vanaf september. 

Heeft u vragen over het houthaard of zoekt u vrijblijvend advies? Neem dan nu contact met ons op.

Laat in Zuidwolde haardhout thuis afleveren!

Zorg dat in de winter de huizen voorzien zijn van haardhout! Zuidwolde ligt op geen 40 kilometer van Woodworks. Als u binnen een straal van 25 kilometer van Woodworks woont bezorgen wij uw bestellingen haardhout boven de €234 gratis aan huis. Wanneer u buiten een straal van 25 kilometer buiten Woodworks woont vragen wij een kleine vergoeding van €1.50 per extra gereden kilometer.

Haardhout zuidwolde kopen

Koop nu haardhout in Zuidwolde. Binnen een half uurtje bent u bij Woodworks in Emmen en kunt u uw huis voorzien van haardhout! Zuidwolde heeft er nog nooit zo warm bijgelegen! Kom nu langs bij ons in Emmen of laat het haardhout bezorgen in Zuidwolde.