Haardhout Smilde

Op zoek naar haardhout? Smilde en omstreken bestelt bij Woodworks International B.V. Wij leveren hoge kwaliteit houtsoorten: van eikenhout tot gemengd hout. Ook leveren wij zakken met aanmaakhout. Brandhout is eenvoudig online te bestellen vanuit Smilde.

Onze medewerkers kopen zelf het haardhout in. Vervolgens wordt het verwerkt en gedroogd. Het resultaat is de beste kwaliteit hout dat wij kunnen leveren aan huis. Dus, zoekt u naar voordelig én kwalitatief hout voor de kachel, vuurplaats of openhaard? Bestel dan hier uw haardhout in Smilde!


Haardhout Assen kopen

Kwaliteit haardhout in Smilde

Wij leveren kwaliteit haardhout in Smilde voor voordelige prijzen. Dit is mogelijk doordat wij zelf alles inkopen. Dit betekent dat u gemiddeld een stuk goedkoper uit bent vergeleken met de meeste winkels! Bovendien kunt u in één bestelling een grote hoeveelheid per kuub in huis halen. Zo komt u de winter weer door!

Verwarming middels openhaardhout heeft veel voordelen. Ten eerste is het milieuvriendelijker dan de centrale verwarming. Vooral nu de gasprijzen flink aan het stijgen zijn kunt u veel geld besparen met ons haardhout in Smilde.

Verder hoeft u zich geen zorgen te maken om vonken of veel rook bij het stoken. Wij drogen namelijk het brandhout. Het hoeft dus niet bij u nog een tijd te drogen. Zodra uw bestelling binnen is, kunt u meteen gebruik maken van het haardhout bij u in Smilde!

Diverse soorten openhaardhout kopen

Wij bieden een ruim assortiment aan verschillende soorten openhaardhout in Smilde, waaronder:

  • Eikenhout
  • Gemengd hout
  • Aanmaak hout
  • Zakken hout

Eikenhout heeft een hoog rendement. Het brandt traag en heeft een lage rookontwikkeling. Dit houdt in dat u relatief weinig eikenhout nodig heeft om de openhaard mee te verwarmen. Dit maakt het een populaire keuze!

Gemend hout heeft een uitstekende warmteopbrengst. Perfect voor in het najaar! De samenstelling van dit hout is afhankelijk van het seizoen. 

Weet u niet zo goed welk soort brandhout geschikt voor uw binnen- of buitenhaard? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van uw keuze! Woodworks International B.V. is dé houthandel vlakbij Smilde.Goedkoop haardhout in Smilde kopen bij Woodworks

Smilde ligt buiten een straal van 25 km vanaf Emmen. Dit betekent dat wij €0,50 cent per kilometer rekenen voor het bezorgen van de bestelling. U krijgt de exacte verzendkosten te zien tijdens het plaatsen van uw bestelling.  

Wij leveren het brandhout met een kiepaanhanger bij u af. Dit betekent dat u zelf ervoor moet zorgen dat het hout op een droge plek wordt opgeborgen. Bestel vandaag en geniet van kwaliteit haardhout in Smilde!