Haardhout Borger

Bent u op zoek naar haardhout? Borger en omstreken koopt kwaliteit hout bij Woodworks International B.V. Wij leveren een ruim assortiment aan houtsoorten, waaronder eikenhout, gemengd hout, aanmaak hout en zakken hout. Bestellen gaat eenvoudig en snel online.

Wij bij Woodworks International B.V. kopen het brandhout zelf in. Daarna verwerken en drogen wij het. Zo heeft u direct hoge kwaliteit hout voor de deur liggen. Koop bij ons als u zoekt naar kwalitatief en goedkoop haardhout in Borger!


Haardhout Assen kopen

Hoogwaardig haardhout in Borger

Wij leveren hoge kwaliteit haardhout in Borger. Wij kopen dit hout zelf in, waardoor wij een lage prijs kunnen garanderen. U bent vaak een stuk goedkoper uit dan wanneer u hout in de winkel koopt. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om grote hoeveelheden per kuub in één keer te bestellen. Zo komt u de wintermaanden weer door in Borger!

Het brandhout wordt door ons gedroogd en verwerkt. Het voordeel hiervan is dat bij het stoken er minder rookontwikkelingen of vonken ontstaan. Vooral is dit binnen erg handig. U kunt het brandhout direct gaan gebruiken. Geniet meteen van hoogwaardig haardhout in Borger!

Diverse soorten brandhout bestellen

Woodworks International B.V. is leverancier van diverse soorten brandhout in Borger, waaronder:

Eikenhout is een populaire houtsoort om te stoken. Dit komt door het hoog rendement. Daarnaast ontstaat er weinig rook bij het stoken en brandt het hout relatief traag. Hierdoor heeft u minder grote hoeveelheden nodig om de openhaard mee te verwarmen.

Voor het najaar raden wij gemengd hout aan. Dit type hout heeft namelijk een uitstekende warmteopbrengst. Perfect voor het koude weer dus! Hoe het hout is samengesteld verschilt per seizoen.

Heeft u moeite met een keuze maken tussen deze houtsoorten? Neem dan contact met ons op via de email of telefoon. Wij helpen u graag op weg zodat u niet in een koud huis zit in Borger!Goedkoop haardhout in Borger kopen

Borger ligt binnen een straal van 25 km vanaf Emmen. Dit betekent dat wij uw bestelling gratis bezorgen! Woont u vlak bij Borger, maar wel verder dan 25 km van Emmen? Dan rekenen wij €0,50 cent per kilometer extra. Tijdens het plaatsen van uw bestelling kunt u zien hoeveel verzendkosten er bij komen.

Wij leveren het brandhout met een kiepaanhanger. Dit houdt in dat u zelf de bestelling op een droge plek moet opbergen. Daarna kunt u meteen gebruik maken van het haardhout in Borger!