Container hout service

Bomen verkopen? Wij komen uw hout inkopen

Heeft u 1 of meerdere boomstammen gekapt en wilt u deze bomen verkopen? Wij komen graag langs voor het hout inkopen! Met de hout container service van Woodworks International B.V. wordt uw rondhout afgevoerd en kunt u hier geld voor krijgen!

Wij plaatsen de hout container op het juiste moment en zorgen dat u uitbetaald krijgt per ton van het aantal bomen dat u verkoopt. Na het hout inkopen maken wij er vervolgens haardhout van. Heeft u interesse in uw bomen verkopen na het kappen van rondhout? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bomen verkopen en hout inkopen

Bomen verkopen aan onze hout container service

Met onze hout container service geven we uw rondhout een tweede leven. Nadat wij uw hout inkopen zorgen wij er voor dat dit wordt omgezet in mooi haardhout in Emmen. Zo bent u van uw rondhout af en brengt het bomen verkopen u ook nog eens geld op!

U kunt onze hout containers bestellen in verschillende volumes:

  • 10 kuub
  • 20 kuub
  • 40 kuub

Vanaf 8.000 kg geladen hout per container krijgt u bij de verkoop uitbetaald per ton.

Laden en inkopen van hout

Naast het hout inkopen kunnen wij de materialen ook voor u laden in de container. Dit doen wij middels een grote Z-kraan, ook wel autokraan genoemd. Hiermee bespaart u zich een hoop hand en sjouw werk. Daarbij kunnen onze machines snel te werk gaan, waardoor wij op snelle wijze kunnen starten op een nieuw traject voor bomen verkopen.

Wij beschikken over een grote MAN (vrachtwagen) met 8×4, waardoor wij ook op moeilijk bereikbare plekken kunnen komen voor het inkopen van hout. Twijfelt u over de toegankelijkheid van het rondhout? Neem gerust contact op, wij denken graag met u mee.

Boomstam verkopen aan Woodworks

Heeft u een project waarna u het gekapte rondhout of boomstam verkopen wil? Dan bent u bij onze hout container service op het juiste adres. Zeker als u betrouwbaarheid en communicatie belangrijk vindt!

Vooraf overleggen we over de tijd, datum en plek waar de container geplaatst moet worden. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de hout container weer dezelfde dag ophalen, of op een later tijdstip.

Neem voor een bestelling van uw bomen verkopen gerust contact met ons op! U kunt ons bellen en whatsappen op 06-29306269 of mailen.

We helpen u graag met uw hout inkopen!