Autosloop

Autosloop Emmen

U hoeft voor een vakkundige en voordelige autosloop Emmen niet uit! Bij Woodworks International B.V. kunt u uw sloopauto of afgekeurde wagen met onherstelbare schade inleveren. Ook kunnen wij het voertuig bij u komen ophalen.

Op onze autosloperij in Emmen krijgt u een vergoeding voor het inleveren van uw voertuig. Wij halen namelijk alle onderdelen uit elkaar en recyclen vervolgens het oud ijzer.

Is uw auto rijp voor de sloop en zoekt u een betrouwbare partij die alles van A tot Z regelt, inclusief vrijwaring? Neem contact op of kom langs op onze autosloop in Emmen!

Lever uw voertuig in op onze autosloop in Emmen

Woodworks International B.V. is een betrouwbare autosloperij in Emmen. U kunt het voertuig zelf bij ons afleveren, maar we snappen ook dat dit een hoop gedoe kan zijn. Daarom kunnen wij uw defecte auto ook zonder moeite bij u voor de deur ophalen. We komen graag langs binnen een straal van 35km rondom Emmen.

Indien u verder weg woont en niet zelf in de gelegenheid bent om het voertuig naar de sloperij te brengen kunt u gerust contact met ons opnemen. We denken graag met u mee wat mogelijk is. Misschien zijn we binnenkort al wel bij u in de buurt voor het afleveren van ons haardhout of ophalen van oud ijzer en metalen.

RDW-erkende autosloperij in Emmen

Onze autosloperij is aangesloten bij de RWD (rijksdienst van wegverkeer). Hierdoor kunnen wij een vrijwaringsbewijs afgeven bij het inleveren of ophalen van uw sloopauto. Met deze vrijwaring bent u direct van alle zorgen ontdaan.

Als RDW-erkende sloperij nemen wij namelijk het voertuig van u over. Hiermee bent u niet meer verantwoordelijk voor alle wettelijke aansprakelijkheid voor de auto. Een officiële verklaring hiervan wordt afgegeven middels een vrijwaringsbewijs bij overdracht van uw voertuig aan onze medewerkers in Emmen.  

Ontvang een vergoeding voor uw sloopauto

Vervolgens verwerken wij de auto op een milieuvriendelijke wijze door alle onderdelen te demonteren en het oud ijzer en metaal in het voertuig te recyclen. Doordat wij verder werken met uw materialen ontvangt u van ons  een vergoeding.

Deze vergoeding betalen we ter plekke uit bij het ophalen of brengen van uw auto bij de sloop zelf. Dit bedrag is afhankelijk van uw type auto en de staat ervan. Neem vooraf contact met ons op om de vergoeding van onze autosloop in Emmen af te spreken.

Kom langs met uw auto of neem contact op met onze sloperij

Heeft u een afgekeurde wagen, sloopauto of ander voertuig staan waar u wel vanaf wilt? Neem gerust vooraf contact met ons op. Wij kunnen vaak al snel inschatten hoeveel wij u kunnen uitbetalen voor het inleveren of ophalen van uw goederen op onze sloperij.

Als RDW-erkende partij kunt u bij ons rekenen op een betrouwbare service en kwaliteit. Zo weet u met Woodworks gelijk waar u aan toe bent. Benieuwd naar uw vergoeding en wilt een directe vrijwaring? Kom gerust langs op locatie of neem vooraf contact op met onze autosloop in Emmen!

Inkoop oud ijzer Emmen
Neem contact op via WhatsApp whatsapp